Taikavalo | Ania Padzik | Hääkuvaaja | Dokumentaarinen & glamour hääkuvaus | Huomenlahjakuvaus » Ania Padzik | glamour & wedding photojournalism

(1) "Repoglamour" workshops in Warsaw(1) "Repoglamour" työpaja Varsovassa

Netistä löysin informaatiota häävalokuvaus workshopista, jonka piti tapahtua Varsovassa. Workshopin järjestivät Anna Kalina Ciesielska ja Adam Trzcionka, jotka ovat häävalokuvaajia ja osaavat saada irti kauneuden ja tarumaisuuden häistä. Heidän valokuvissaan voidaan nähdä loistavasti häikäiseviä kasvoja, pastellikehyksiä ja glamouria josta tuli sana ”repoglamour”. ”Repoglamour” on glamourin  ja reportaasin yhdistelmä joka loisteliaasti kuvailee Kalinan ja Adamin valokuvausta.

page_one1PINpage_two_2_1PIN

Surfing the net I found the information about the wedding photography workshops that were going to take part in Warsaw. They were organized by Annę Kalinę Ciesielską and Adama Trzcionkę. They are photographers that are able to extract beauty and fabulousness. Their works show marvellously lit up faces, pastel frames and glamour. This is how the the “repoglamour” word was created. “Repoglamour” technique is a combination of glamour and reportage and perfectly describes Kalina’s and Adam’s  photography.

page_one1PIN

page_two_2_1PIN

SHARE|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*