Taikavalo | Ania Padzik | Hääkuvaaja | Dokumentaarinen & glamour hääkuvaus | Huomenlahjakuvaus » Ania Padzik | glamour & wedding photojournalism

(2) "Repoglamour" workshops in Warsaw(2) "Repoglamour" työpaja Varsovassa

Ja “repoglamour” workshops on ohi!

Vaikka olen miettinyt kauan menenkö vai en (worpshopin korkea hinta, yli 1000 km Warsovaan) päätin mennä, koska ei ollut kyse vain häävalokuvauksesta.

Nyt odotan rahoitus päätöstä Taide Keskustoimikunnasta. Se sisältäisi Turussa asuvien ulkomaalaisten muotokuvien sarjan. Se on osa ”Tatu ja Patu Suomessa” näyttelyä. Tatu ja Patu ovat kahden pojan nimet, jotka muistuttavat minua Puolan Bolek ja Lolek. He saappuvat Suomeen ja ihmettelevät kaikkea suomalaista: saunaa, mämmiä etc. Ja minä voisin valokuvata ulkomaalaisia näissä yhteyksissä. He voivat olla myös todellisia suomalaisia, jotka eivät pelkää uida talvella avannossa. Olisi noin 300 kpl valokuvaa, mutta odotan vielä päätöstä ja rahaa ja yritän olla ajattelematta kehyksiä vielä.

Ok. Aloin kirjoittaa workshopista. Aluksi kuvia kulissien takaa.

_dsc9185m800bez-logaPIN_dsc9187m800bezlogaPIN_dsc9225m800bezlogaPIN_dsc9239m800bezlogaPIN

And the “repoglamour” workshops are over!

Even though I was beating my brain out for a long time is it worth to take part in the “repoglamour” workshops (high price and over 1000 km to Warsaw) I decided to go. It wasn’t only wedding photography itself that was important.

I’m waiting for the decision concerning grant from Taide Keskustoimikunta. It will include series of portrait photographs of foreigners living in Turku. It will be part of the “Tatu ja Patu Suomessa” exhibition. Tatu and Patu are cartoon boys. They resemble a little bit polish Bolek and Lolek. They are coming to Finland and are surprised about everything they see and experience: sauna, mämmi, etc. My role would be to photograph foreigners in this context. I would include also Fins that are not afraid of swimming in the air hole in the winter. The initial plan grants that there will be around 300 pictures, but we are still waiting for the decision and money. I’m trying not to think too much about frames.

Ok. I already started to write about workshops. Here are few pictures from the backstage.

_dsc9185m800bez-logaPIN

_dsc9187m800bezlogaPIN

_dsc9225m800bezlogaPIN

_dsc9239m800bezlogaPIN

SHARE|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*