Taikavalo | Ania Padzik | Hääkuvaaja | Dokumentaarinen & glamour hääkuvaus | Huomenlahjakuvaus » Ania Padzik | glamour & wedding photojournalism

Wedding Extravaganza in NaantaliHäämessut Naantalissa

19.4.2009 Minulla oli ilo saada ottaa osaa upeisiin häihin Naantalissa. Naantali itsessään on pieni ja intiimi kylpylä kaupunki. Se muistuttaa mielestäni Sopotia Puolassa. Jokin Naantalissa minua viehättää kerta kerralta enemmän, ehkä jos nyt saisin päättä asettuisin Naantaliin asumaan Turun sijaan, niin paljon siitä pidän. Naantalissa on jotain sadunomaista, johtuuko se Muumeista, jotka asustavat kesäisin Naantalissa tai Suomen presidentin kesäasunnosta upeine ruusupuutarhoineen, mene ja tiedä. Naantalin omaperäinen tunnelma tulee sen kapeista kaduista, värikkäistä taloista, joista löytyvät kahvilat, matkamuistomyymälät ja taidegalleriat sekä kesäasukkaista ja huvipursista.

Naantali on mitä parhain paikka ottaa ikimuistoisia valokuvia 🙂 !!

Häät järjestettiin ravintola Kaivohuoneella www.naantalinkaivohuone.fi , joka tarjoaa mitä parhaimmat puitteet häiden järjestelyille.

_dsc0974m8001PIN

Messuilla oli oikeat häät!

_dsc1008m8001PIN

Ja myöskin häämuotia 

_dsc1222setm800PIN

Ja jotain hyvää suuhun pantavaa…

_dsc1035m800PIN

… ja tulevalle sulhaselle!

_dsc1018m8001PIN

Keskustelin Herra Hevosajurin kanssa ja tuli esille että vossikka on tuotu maahan Puolasta, Krakovasta! Sain tietää, että tulevaisuudessa he tarjoavat kurpitsa muotoiset umpivaunut, samanlaiset joita satumainen Tuhkimo on käyttänyt. Hääajurin nettisivu: www.hessitalli.fi

_dsc0979m800PIN

19.4.2009 I had a pleasure to take part in wedding extravaganza in Naantali. The town itself is small, cosy spa place. It reminds me a little bit the Sopot in Poland. There is something that attracts me to this place. I like it more and more and if I hadn’t been living in Turku that would be the place to settle. This place has something from fairy tale. The reason could be becuse of nearby Moomins and their island. Or maybe because of summer residence of president of Finland surrounded by rose gardens. However, the mood of the town is mainly created by the old town with its narrow streets and low colorful houses in which souvenir shops, galeries and cafes are located.

Splendid place for the session 🙂 !!

The wedding extravaganza took place in the old restaurant Kaivohuone www.naantalinkaivohuone.fi , which is also an ideal place for the wedding!

_dsc0974m8001PIN

There was even a real wedding!

_dsc1008m8001PIN

And also the wedding fashion

_dsc1222setm800PIN

And delicacies pleasing the most refined plate…

_dsc1035m800PIN

… and something for future brightgroom!

_dsc1018m8001PIN

I had a chance to talk to the coachman that is the owner of those carriages. It appeared that they were brought from Cracow in Poland! I found out that they are planning to include carriage that will have a shape of pumpkin. The same one that Cinderella was using. The webpage of wedding coachman: www.hessitalli.fi

_dsc0979m800PIN

SHARE|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*