Taikavalo | Ania Padzik | Hääkuvaaja | Dokumentaarinen & glamour hääkuvaus | Huomenlahjakuvaus » Ania Padzik | glamour & wedding photojournalism

Return voyageMatka takaisin Suomeen

Aalto vyöryi vedessä ylpeänä seisovien paalujen ylitse. Samoja paaluja saatoit ihailla jo edellisessä kirjoituksessani. Sain ilokseni seilata Travemundesta Helsinkiin Finnlines-laivalla, joka purjehti Gdynian satamaan ensimmäistä kertaa. Taisimme olla yksi harvoista matkustajista. Suomenkielinen nettisivu uudesta yhteydestä

http://www.rientola.com/finnlines-puola_29052009/shell.swf

Sillalla oleva kapteeni seurasi ensimmäistä Gdynian satamaan saapumistaan.

_DSC5288setPIN

The wave tipped over the sticks, that stood proudly in the water.The sticks that you could admire in the last post.I’m back! I had a pleasure to sail with Finnlines Travemunde-Helsinki, which was entering the Gdynia port for the first time. It appeared that we were among only few passengers. Finnish web page about the new connection

http://www.rientola.com/finnlines-puola_29052009/shell.swf

Captain on the bridge was following his first crossing of the Gdynia harbour.

_DSC5288setPIN

SHARE|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*