Taikavalo | Ania Padzik | Hääkuvaaja | Dokumentaarinen & glamour hääkuvaus | Huomenlahjakuvaus » Ania Padzik | glamour & wedding photojournalism

Iza | model portfolio | portrait | part 1Iza | mallikuvaus | muotokuva | osa 1

Izaa-tämän kirjoituksen sankaria on vaikea saada linssistä irti. Sellainen magneettinen kauneus on tosi harvinaista ja se on hänen uraansa mallina vasta alku. Valokuvaajat ennustavat hänelle kansainvälistä uraa ja minulla oli mahdollisuus kuvata häntä kolmessa eri stailauksessa. Suur kiitokset meikkaajalle ja kamppaajalle jotka muuttivat  Izan prinsessasta villiksi tytöksi. Tänään ensimmäinen stailaus
ja viimeiseksi pääroolissa olevan Izan seuraavan kirjoituksen ennuste.

malli: Iza Matuszewska
meikkaus: Gosia Liss
kampaus: Gosia Abramowicz
paikka: Willa Antonina Sopotissa

PINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPIN

Ja lopuksi luvattu ennuste:

PIN

It was really hard to keep my camera off the Iza. It is rear to meet such a magnetic beauty that attracts continuous attention. And it’s just the begining of her career as model. Photographers foretell her an international career no the catwalk and I had a chance to photograph her in three different stylizations. My acknowledgement to the make-up and hairdo artists for transforming Iza from princess to savage. Today first opening and first stylisation. At the end the prelude to the wild stylisation…

model: Iza Matuszewska
make-up: Gosia Liss
hair stylist: Gosia Abramowicz
place: villa Antonina,  Sopot

PINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPIN

and here come the sneak peek…

PIN

SHARE|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*