Taikavalo | Ania Padzik | Hääkuvaaja | Dokumentaarinen & glamour hääkuvaus | Huomenlahjakuvaus » Ania Padzik | glamour & wedding photojournalism

Saija & Juha | dokumentarinen hääkuvaus | valmistelu & vihkiminen | Salo

Usein aloitan hääpäivän kuvakertomuksen morsiamen ja/tai sulhasen valmistautumisesta. Pidän tästä osiosta erittäin paljon,
koska näen kun neiti muuttuu kauniiksi morsiameksi. Häihin valmistautumiseen liitty paljon tunteita, joskus stressia tai jopa paniikkia.
Usein näen myös itseluottamuksen, rauhallisuuden ja onnellisuuden. Häihin valmistautuminen koostu myös ihmisitä, ketkä auttavat nuorta paria, kuten kaaso ja bestman, vanhemmat ja sisarukset. Hekin ovat päivän sankareitä.
Valmistausumisen aikana minulla on aikaa kuvata myös häiden yksityskohdat, hääpuku, kengät tai sormukset. Nämät yksityskohdat luovat tarinan ainutlaatuisen tunnelman. Samalla minä tutustun morsiamen ja muihin osallistujiin ja he tottuvat minuun,
eivätkä enää huomioi kamerani. Minusta tulee näkumätön…

undefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPIN

Quite often I begin the photo story from the wedding day with preparation of the bride and/or groom. I really like this that part
of the reportage, where I see transformation of the girls into the beautiful brides. Indeed those preparations to the wedding
are accompanied by multitude of emotions, sometimes a bit of stress, and the other time even panic. Not once I’ve seen self-confidence, peacefulness and happiness drawn on the face. Preparation to the wedding consists also of people that help young couple, bridesmaid and bestman, parents and siblings. They are heroes of the day as well.
During the preparations there is a time to photograph the wedding details, wedding dress, shoes or wedding rings. Wedding details that in the final story creates unique mood. Wedding preparations is also a time when I can get to know bride and other contributors
of the ceremony, when they get used to me and stop pay attention to the camera. I become invisible…

undefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPINundefinedPIN

SHARE|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +
  • I just love the bit with men interfering with the bridal preparations: curious, yet somewhat uncomfortable 😉
    Also, scissors & dress – awesome!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*