Taikavalo | Ania Padzik | Hääkuvaaja | Dokumentaarinen & glamour hääkuvaus | Huomenlahjakuvaus » Ania Padzik | glamour & wedding photojournalism

Hääkuvaus keväällä | Petraliina & Miika | Hirvensalo

PINPIN

Yleensä keväällä, varsinkin toukokuussa sää on todella vaihteleva. Toisena päivänä paistaa hieno aurinko ja seuraavana päivänä – sataa.

Silloin talloin hääparit kysyvät missä heidän hääsessio tapahtuu ja miltä se tulee näyttämään, jos hääpäivänä sataa vettä. Esimerkkinä voi olla Alinan ja Saulin miljöökuvaus. Mutta, jos sateen pelko on liian voimakas, valitaan sateelta suojattu vara paikka, yleensä hääpaikan tai vihkimispaikan lähellä.

Jos hääsessio on toisena päivänä, silloin on monta variaatiota kahviloista alkaen, hotellien sisätiloissa, kaupungin kirjastoon lopettaen. Petran ja Mikan kanssa menimme piiloon sateelta Taidekappeliin, ja hääseremonian jälkeen otettiin kuvia heidän hääautossaan.

Sade, johon meillä ei ole vaikutusta voi olla todella inspiroiva: sateen pisaroiden kimpoilua ja sateenvarjoja. Taidekappelista lähtevien häävieraiden sateenvarjot hienostuneihin pukuihin yhdistettynä toivat unohtamattoman komposition.

hääpari: Petraliina & Mika vuoden aika: keväät vihkimisen ja kuvaussession paikka: Taidekappeli, Hirvensalo

PINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPIN

PINPIN

Yleensä keväällä, varsinkin toukokuussa sää on todella vaihteleva. Toisaana päivänä paistaa hieno aurinko ja seuravaana päivänä – sataa.

Silloin tälloin parit kysyvät missä heidän hääsessio tapahtuu ja miltä se tulee näyttämään, jos hääpäivänä sataa vettä. Esimerkkinä voi olla sessio Alinan ja Saulin hääpotrettikuvaus. Mutta jos sateen pelko on liian voimakas valitaan sateelta suojattu vara paikka, yleensä hääpaikan tai vihkimis paikan lähellä.

Jos hääsessio on toisena päivänä, silloin on monta variaatiota kahviloista alkaen, hotellien sisätiloissa, kaupungin kirjastoon lopettaen. Petran ja Mikan kanssa menimme piiloon sateelta Taidekappeliin, ja vihkimisen jälkeen otettiin kuvia heidän hääautossaan.

Sade, johon meillä ei ole vaikutusta voi olla todella inspiroiva: sateen pisaroiden kimpoilua ja sateenvarjoja. Taidekappelista lähtevien häävieraiden sateenvarjot hienostuneihin pukuihin yhdistettynä toivat unohtamattoman komposiition.

hääpari: Petraliina & Mika

vuoden aika: Keväät

vihkimisen ja kuvaussession paikka: Taidekappeli, Hirvensalo

PINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPIN

SHARE|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +
  • What an incredible set Ania! The church is a dream ceremony place, the couple is beyond beautiful and even the rain added so much to the character of this day. Above everything – fantastic photography. xx

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*