Taikavalo | Ania Padzik | Hääkuvaaja | Dokumentaarinen & glamour hääkuvaus | Huomenlahjakuvaus » Ania Padzik | glamour & wedding photojournalism

PINPIN

Yleensä keväällä, varsinkin toukokuussa sää on todella vaihteleva. Toisena päivänä paistaa hieno aurinko ja seuraavana päivänä – sataa.

Silloin talloin hääparit kysyvät missä heidän hääsessio tapahtuu ja miltä se tulee näyttämään, jos hääpäivänä sataa vettä. Esimerkkinä voi olla Alinan ja Saulin miljöökuvaus. Mutta, jos sateen pelko on liian voimakas, valitaan sateelta suojattu vara paikka, yleensä hääpaikan tai vihkimispaikan lähellä.

Jos hääsessio on toisena päivänä, silloin on monta variaatiota kahviloista alkaen, hotellien sisätiloissa, kaupungin kirjastoon lopettaen. Petran ja Mikan kanssa menimme piiloon sateelta Taidekappeliin, ja hääseremonian jälkeen otettiin kuvia heidän hääautossaan.

Sade, johon meillä ei ole vaikutusta voi olla todella inspiroiva: sateen pisaroiden kimpoilua ja sateenvarjoja. Taidekappelista lähtevien häävieraiden sateenvarjot hienostuneihin pukuihin yhdistettynä toivat unohtamattoman komposition.

hääpari: Petraliina & Mika vuoden aika: keväät vihkimisen ja kuvaussession paikka: Taidekappeli, Hirvensalo

PINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPIN

PINPIN

Yleensä keväällä, varsinkin toukokuussa sää on todella vaihteleva. Toisaana päivänä paistaa hieno aurinko ja seuravaana päivänä – sataa.

Silloin tälloin parit kysyvät missä heidän hääsessio tapahtuu ja miltä se tulee näyttämään, jos hääpäivänä sataa vettä. Esimerkkinä voi olla sessio Alinan ja Saulin hääpotrettikuvaus. Mutta jos sateen pelko on liian voimakas valitaan sateelta suojattu vara paikka, yleensä hääpaikan tai vihkimis paikan lähellä.

Jos hääsessio on toisena päivänä, silloin on monta variaatiota kahviloista alkaen, hotellien sisätiloissa, kaupungin kirjastoon lopettaen. Petran ja Mikan kanssa menimme piiloon sateelta Taidekappeliin, ja vihkimisen jälkeen otettiin kuvia heidän hääautossaan.

Sade, johon meillä ei ole vaikutusta voi olla todella inspiroiva: sateen pisaroiden kimpoilua ja sateenvarjoja. Taidekappelista lähtevien häävieraiden sateenvarjot hienostuneihin pukuihin yhdistettynä toivat unohtamattoman komposiition.

hääpari: Petraliina & Mika

vuoden aika: Keväät

vihkimisen ja kuvaussession paikka: Taidekappeli, Hirvensalo

PINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPIN

SHARE|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +
  • What an incredible set Ania! The church is a dream ceremony place, the couple is beyond beautiful and even the rain added so much to the character of this day. Above everything – fantastic photography. xx

PIN

Voi olla monta tapaa löytää ideoita omien häiden toteuttamiseen. Paljon inspiraatioita saattaa löytyä sivulta stylemepretty.com Heini, tämän päivän reportaasin morsian on tämän sivuston iso fani ja ottaa kaksin käsin ideoita, jotka yhdistävät omien häiden vision kanssa.
Heinin ja Jarin hääpaikkana ja hääteemana on toiminut vanha koulu, nykyään panimoravintola Turun keskustassa. Vanhoja kirjoja, symbolisia vanhoja koulu penkkejä tai omenoita nimikorttien roolissa sopivat täydellisesti koulun sisätiloihin. Kun taas sulhasen lenkkarit ja morsiamen lyhyt vintage mekko täydensivät vapaamman koulu stilisoinnin.

hääpari: Heini & Jari vuodenaika: keväät valmistelu: Butik Turku ja Fiancée vihkiminen ja hääjuhla: Panimoravintola Koulu , Turku

PINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPIN

Muotokuvauksen aikana Turun keskustassa tapasimme polkupyöräilevän Michael Monroen. Vuoden Turkulainen 2012 ja The Voice of Finland ohjelman tuomari on kirjoittanut toiveita hääparille ja bestman on lukenut Miken sanoja häissä.

PINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPIN

PIN

There are multiple ways to find ideas for your own wedding. Loads of inspirations you could find on a webpage like stylemepretty.com.

Heini a bride in today’s wedding reportage is a great fan of that page and she draws heavily on ideas found there blending them with her own vision of the wedding.

The old restaurant “Koulu” in the centre of Turku that used to be a school acted well in supporting “back to school” theme. Old books, symbolic class benches or apples that were serving as place card holders ideally suited into old school interiors.

Additionally Heini’s short vintage wedding dress accompanied by sneakers worn by the groom complemented school styling.

getting ready:  Butik Turku ja Fiancée

ceremony and reception: Panimoravintola Koulu

PINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPIN

During our wedding session in the centre of Turku we met biking Michael Monroe. A well-known rock star living in Turku and judge in the Voice of Finland competition this year wrote warm-hearted wishes to the young couple that were read during the wedding party.

PINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPINPIN

SHARE|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +

PIN

 

SHARE|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +
  • eija lehtomaki

    Hi, Im looking for photographer for a wedding on 5th of July in Sastamala. Would you be free on that date and how much it would cost?We have party only, no ceremony, we are married already.

    Eija Lehtomaki

  • Hei Eija,
    Valitettavasti olen varattuna la 5.7.2014.

  • Great work, so vibrant, you really captured the day!